top of page

Projecten en Renovatie

JMB Bouw is uw betrouwbare klus en renovatie bedrijf in regio Amsterdam. Wij zijn vooral gespecialiseerd in het renoveren en verbouwen van woningen. Ons team heeft jarenlange ervaring in het renoveren van woningen en het is dan ook niet voor niets dat wij de specialist zijn op het gebied van alle renovaties in uw woning. JMB Bouw is de aannemer van Amsterdam en zorgt gegarandeerd voor een mooi resultaat.

IMG_7913.jpg

Keukens

Alles is mogelijk bij JMB Bouw of het nou om renoveren of vervangen gaat van u keuken JMB Bouw kan het. En zeker als het gaat om de hippe en betaalbare keukens van IKEA. Omdat deze keukens redelijk goedkoop zijn, kiesen veel mensen voor deze bekende IKEA keukens. Waardoor renovatie vaak mogelijk is.

keuken goed.jpg
154bd2f0-0edf-44a8-92c5-20141277b2ce.JPG

Buiten werkzaamheden

Wij kunnen ook buiten werkzaamheden uitvoeren zoals overkapping plaatsen een tuinhek plaatsen en meer. Tevens kunnen wij ook buiten sloopwerkzaamheden uitvoeren. 

thumbnail_IMG_3668.jpg
before 2.JPG

Completen renovatie

JMB Bouw is een betrouwbaar bouwbedrijf in Badkamerrenovatie, woningrenovatie en keukenrenovatie en meer. Bij elke klus of renovatie staat vakmanschap en kwaliteit altijd bovenaan. 

IMG_4488.JPG
bottom of page