top of page

Welkom bij JMB Bouw

Of u nu een lijstje heeft met reparaties die nodig eens moeten gebeuren of van plan bent groots te gaan renoveren. Wij werken toegewijd aan allen opdrachten in de bouw, groot of klein met oog voor kwaliteit en detail. JMB-Bouw staat voor  onze klanten verdienden de best  
Ik geloof dat onze klanten de beste en het beste verdienen. Dus ondanks dat u het meest duurzame materiaal en het beste vakmanschap aangeleverd krijgt, betaalt u toch een redelijke prijs. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit reeds jarenlange terugkerende klanten die zeer tevreden zijn.

 

All around klusbedrijf JMB-Bouw is o.a. gespecialiseerd in schilderwerk, stucadoorwerk, loodgieterswerk, het leggen van alle soorten vloeren, onderhoud en renovatie maar ook alle soorten timmerwerk in uw huis, appartement, kantoor of bedrijfspand.

U kunt klusbedrijf JMB-Bouw bellen voor:  

- Schilderwerk

- Alle soorten vloeren leggen

- Renovaties

- Keuken plaatsen

- Badkamer betegelen

- Stucadoorwerk

- Timmerwerk

- Loodgieterwerk

- Alle soorten verbouwingen


Graag wil ik u iets vertellen over de werkwijze van JMB Bouw. wij houden zoveel mogelijk rekening met de bewoners door niet uitdrukkelijker dan noodzakelijk aanwezig te zijn en wij  respecteer ik de sfeer van het huis. 
Wij roken niet en nemen geen radio mee. De klus is pas klaar als u als opdrachtgever vindt dat dit zo is.
 

U kunt ons inhuren voor korte of langere klussen/projecten. Wij werken binnen de ring van Amsterdam en rond Amstelveen.  
 

Klanttevredenheid staat bij ons voorop en goede communicatie vinden wij erg belangrijk.

 

JMB-Bouw zorgen ervoor dat indien gewenst dat het afval van het klussen wordt afgevoerd. wij maak heldere afspraken en stemen duidelijk af over de klus. 

 

Wij vinden het belangrijk om goed te infetariceeren om precies te begrijpen wat een klant wil om zo tot een gewenst resultaat te komen.


Met vriendelijke groet,
JMB Bouw

bottom of page